Internet til din virksomhed

Hos IPhouse leverer vi stabile og sikre internetforbindelser på både fiber og mobilt bredbånd (5G) baseret på både TDC Net, 3 Mobil, Fibia og Bornfiber.

Vi har i mange år set et stigende behov for hurtige og stabile internetforbindelser. Flere og flere programmer og applikationer er cloudbaseret, hvorfor internettet efterhånden er et af de vigtigste fundamenter i de fleste virksomheders hverdag.

FIBER TIL ARBEJDSPLADSEN

En hurtig, sikker og stabil internetforbindelse er et krav for at kunne drive en forretning. Hos IPhouse kan vi levere fiberforbindelser til de fleste adresser i hele landet.

MOBILT BREDBÅND / 5G

Mobilt Bredbånd er for de brugere som er meget på farten, til de midlertidige forbindelser på eksempelvis byggepladser eller til intelligent udstyr – såkaldt Machine to Machine (M2M) eller IoT. Eller til de mindre kontorer og butikker, hvor det enten er dyrt eller besværligt at etablere kablede fiberforbindelser.

Hos IPhouse har vi allieret os med de bedste udbydere af disse løsninger, og kan tilbyde mobile dataforbindelser fra disse. Har du behov for fast IP-adresse, kan vi også løse dette.

WiFi

Det er ikke nok at have en hurtig og stabil internetforbindelse. Den største kilde til frustration over dårlig forbindelse er ofte utilstrækkeligt WiFi.

Der findes mange producenter af trådløse routere og forstærkere, og der er stor kvalitetsforskel. Og det har stor betydning hvor man placerer sit udstyr.

Hos IPhouse har vi ekspertise i WiFi og benytter udelukkende kvalitetsudstyr fra de førende producenter på markedet. Skal du have hjælp til opsætning, kan vi også hjælpe med dette.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi er et dedikeret team, der hjælper virksomheder med erhvervstelefoniløsninger. Kontakt os for at finde den rette løsning.